ougradec2024 година -седмица в почит на делата на Васил Левски

151 години от гибелта на Апостола на българската свобода Васил Левски!

"Дела трябват, а не думи"...

Учениците от ОУ “Кап. Петър Пармаков ”Градец , изнесоха уроци по родолюбие  посветени на делото и саможертвата на Апостола   за смелостта и величието на най-обичния син на България - Васил Левски. Те подготвиха табла и флаш карти в които с най - голямо старание написаха стихотворения посветени на него. 

Рецитираха стихове и представиха своите творби.2024 година - Банго Васил - ромската нова година

   Честит празник на всички приятели, роми!

Днес е ромската Нова година - Банго Васил!ОУ,,Кап.Петър Пармаков "село Градец ви пожелаваме на вас и семействата ви много здраве, щастие и благоденствие !

Който пее ,зло не мисли.Танцът е ритъма на сърцето.А ние умеем да пеем и да танцуваме .2023 година - Като две капки вода

   Днес в заниманията по интереси се проведе поредния конкурс,, Като две капки вода ". Конкурсът бе в няколко категории :български естрадни песни, песни и танци на фолклора на етносите, рап изпълнения. Всички участници се представиха достийно. Едно от масовото изпълнение бе на 3 а клас песента на Дара Якимова,, Дишам". 7б клас щом започнаха да пеят,, Една българска роза" Всички деца започнаха да им прегласят. А танцът  на песента,, Фо, Фо, Фо " бе един от най - масовия от всичките. Учениците от 5а клас отново показаха, колко са артистични.

Обичат децата да пеят и танцуват. И защо не. Човек, когато  пее и танцува не злобее. Той се раздава от душа. Конкурсът има своето продължение....2023 година - Коледа в училище

   Наближават най - светлите семейни празници. Днес нашето голямо семейство на ОУ,, Кап. Петър Пармаков " село Градец празнувахме Коледа в училище. Децата танцуваха, пяха, рецетираха...

 2023 година - Сръчни ръце - топли питки

   Сръчните ръце на мама

Цяла седмица се носеше мълвата ,че днес ще е различен ден в училище.И как няма щом ще има конкурс за ,,Сръчни ръце ''.От сутринта в училище се разнасяше такъв аромат ,който не може да се опише.Някои  бая мълчали ,та да цари спокойствие у дома ,други със сълзи са я месели, за да има сълзи от радост у дома ,трети с желание голямо са я правили  ,защото това е погачата на любимото дете.

И как да се избере коя е най-добрата !

Всички са на първо място .

Няма победени има само побители.

Адмирации за труда ви мили хора !

В конкурса за,, Сръчни ръце се включиха 149 ученици или 41 % от всичките и 36 деца или 24 % от всичките.

Още веднъж адмирации за труда ви, мили хора!

Благодарим ви, мили хора!2023 година - Училищен турнир на играта Боче

   В навечерието на Коледните празници в нашето училище се създаде игрище на играта Боче.

Това стана с любезната инициатива и подкрепа от ресурсния учител Димчо Марков. С помощта на учителя Атанас Атанасов днес те проведоха първия турнир с деца със СОП. Истината е, че децата много се забавляха и с интерес разучаваха играта.

Накрая  всяко дете със специални образователни потребности получи подарък осигурен от Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование  в град Сливен.

Очите на децата днес грееха  Те се почувстваха много специални и обичани.

Благодарим ви, мили хора!2023 година - ❤️21 Ноември - Ден на християнското семейство.

   🍀Учениците от 1 "Б" клас изработиха грамота за най-добро семейство за своите близки!

❤️Семейството е свято и трябва да се пази и почита! 

С обич 1"Б" клас❤️🍀❤️🍀❤️2023 година - Седмица на четенето в ОУ "Капитан Петър Пармаков"

   В седмицата от 13.11 до 7.11 Седмицата на четенето в ОУ,, Кап. П. Пармаков "село Градец се проведоха редица инициативи посветени на четенето и то всеки ден от всички групи и класове. Децата осъзнаха, че да четат книжки е цяло богатство. Една от инициативата е провеждане на състезание,, Млад четец" между 7а и 7 Б клас. Победители бяха Диана и Христина2023 година - Национална програма "България-образователни маршрути"

   На 24.10. 2023 г учениците от 2 Б клас посетиха град Котел градът възрожденски. Със сигурност няма да забравят този ден.2023 година - Есен е в училище2023 година - Ден на усмивката

 Обща усмивка на третите класове.2023 година - Международен ден на учителя

 Учителко любима,

усмивчица нежна

си ми ти.

Научи ме как да бъда

усмихната дори сърчицето да ме боли.2023 година - Да изчистим България!

   Адмирации за ръководителите, които организираха почистването в района на училището в селото!. Адмирации за децата, както и на техните родители, които дори в почивния ден се отзоваха на инициативата!2023 година - Международен ден на спорта

Всяка година през последната седмица в последния петък на месец септември се отбелязва Международния ден на спорта. Този петък в ОУ,, Кап. П. Пармаков " село Градец също се включи в инициативата,, Бъди активен". Тя се проведе по сгради с всички класове Ден на спорта в училище – Любов към движението и спорта и Грижа към средата около нас, това бе Мотото в училище. 

Денят на спорта в училище е чудесен повод децата, които не спортуват редовно, да си харесат спорт, игра или друго физическо занимание и да разберат, че е важно да се движат всеки ден, както и да научат защо е важно да се грижим за света около нас и да подхождаме към него с отношение и внимание.2023 година - Нова визия на Прогимназията

Хубаво е да има промяна. Новата визия на прогимназията е факт. Има още леко довършване, но и това ще стане. Старото да се покрие с новото 💕💕💕.... Дай Боже да е желано училището!2023 година - Ден на независимостта

  Учениците от ОУ"Капитан Петър Пармаков"  отбелязаха Денят на независимостта с изработване на 3D картичка.2023 година - Отново е 15 Септември!

  Отново е 15.09, денят в който в цялата страна се чува звънкия глас на звънчето. То призовава малки и големи да съберат, за да трупат знания и умения.

Тази учебна година ще остане в историята на училището, защото за пръв път прага на училището прекрачват 4 годишните.

Истината е, че ще бъде голямо предизвеикателство.2023 година – Информационно-разяснителна кампания „Пази горите от пожар“ и „Пази реколтата от пожар“

 С настъпването на летния сезон и повишаване на температурите, се увеличава рискът от възникване на пожари в земеделските земи и горите. В тази връзка РД „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Сливен стартира информационно-разяснителна кампания „Пази горите от пожар“ и „Пази реколтата от пожар“. Целта е информацията да достигне до възможно повече хора и чрез формиране на безопасно поведение да се намали броят на възникналите пожари.

РД „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Сливен напомня, че всеки гражданин носи лична отговорност при използването на открит огън и спазване на правилата за пожарна безопасност.

Подробна информация за кампанията може да откриете на страницата на ГДПБЗН. – www.pojarna.com

При пожар незабавно подавайте сигнал на тел. 1122023 година - 220 години училищно дело в село Градец ОУ"Капитан Петър Пармаков"

   С пъстра програма, представена под формата на новинарска емисия Основно училище „Кап. Петър Пармаков“ в село Градец отпразнува 220-годишнината от своето създаване. Празникът се проведе в радиостудиото на STEM центъра на школото, който се оказа тесен за всички желаещи да присъстват на него.

   „За мен е удоволствие да ви поздравя в този така важен за вас ден. Това, което се случва във вашето училище, буди възхищение. Пожелавам на всички преподаватели и ученици здраве и много вдъхновение. Нека пред Основно училище „Кап. Петър Пармаков“ има светло бъдеще дълги години“, каза в приветственото си слово зам.-кметът на Община Котел Шериф Куванджъ. Ресорният заместник-кмет на Община Котел присъства в Градец по повод празника заедно с председателя на Общински съвет Котел – Христина Чолакова и секретаря на Община Котел – Христо Карабекиров. Сред присъстващите бяха още преподаватели, чийто трудов път е започнал от училището в Градец, учители от съседни градове и родители.

   Приветствие отправи и директорът на училището Силвия Ненова, която посочи, че тя и екипът ѝ са горди, че са част от училищната история и имат възможността да оставят частица от себе си в него. „В България са много малко училищата, които могат да се похвалят с такава годишнина, затова благодаря на всички родители, на всички партньори, че винаги са до нас и подкрепят нашите начинания!“

   Цветна на песни, танци и стихове бе програмата, която представиха учениците от ОУ „Кап. Петър Пармаков“. Тя включваше още филм, представящ цялостната визия на училището, исторически хроники, както и интервюта с бивши директори, учители и ученици.

   Специален поздрав с песента на Галена и Борис Дали „Наспа ли се любе ле“  отправиха и учениците Минка и Асен. Децата са победители в конкурса за имитатори, който училището е организирало по подобие на формата „Като две капки вода“ в навечерието на годишнината си.2023 година - Отбелязване седмицата, в която почитаме паметта на Васил Левски.-викторина и състезание

Викторина и състезание в памет на Васил Левски

И двата отбора положиха усилия, старание, отделиха време за подготовка и се представиха прекрасно. Поздравления за всички!Поздравления и за госпожа Mariq Panaiotova, господин Цветан Митев, госпожа Antoaneta Bratunova които подготвиха децата и им показаха как да се организират и ги научиха на нещс, които се надявам, че няма да забравят.

На първо място се класираха учениците от V а клас, а на второ - тези от VII а клас.

 2023 година - БДП - състезание училищен кръг

  За поредна година се проведе училищния кръг на състезанието по БДП в ОУ,, Кап. Петър Пармаков "Градец. Учениците показаха завидни знания за това как да се предпазят на пътя и как да запазят живота си. Те показаха завидни умения да управляват велосипед.2023 година - На гости в Министерството на труда и социалната политика

  За поредна година по покана на ЦМЕДТ "Амалипе" учениците от ОУ ,,Кап .Петър Пармаков " Градец взеха участие в традиционното отбелязване на Василица в институция в София.

Те посетиха Министерството на труда и социалната политика.Там те бяха топло посрещнати от Министър Лазаров и неговия екип.Децата гордо показаха ,че са добри актьори ,танцьори и певци .Разказаха как и кога се празнува празника Банго Васил и различни легенди свързани с него.Коледари коледуваха и сурвакаха.А деца от 5 клас показаха ,че и са добри певци.Учениците показаха и доказаха как могат да се веселят ,забавляват като танцуват ръченица . Министър Лазаров и неговия екип останаха очаровани от децата ,от техните благопожелания и празнично настроение.
След официалната програма, учениците от с. Градец нарекоха и според ромската традиция социалните партньори, които по това време провеждаха регулярната си среща с екипа на МТСП. Те видяха в символиката на Василица добра поличба, която ще помогне на екипите на министерството, синдикати и работодателски организации по-лесно да изградят мостовете помежду си, от което всички имат нужда.
Изказваме благодарност на център АМАЛИПЕ ,че ни дадоха възможност децата да се докоснат и потопят в обстановката в Министерството ! Без вас нас нямаше да ни има там !
Винаги ще го казваме и повтаряме, че сте нашите Ангели !
Сърдечно благодаря и на колегите, които положиха труд , отговорност и умение ,за да се осъществи това мероприятие !Благодаря, ви!


2022 година - Коледно и Новогодишно тържество

  Коледният дух завладя и нашето училище.

Толкова много положително настроение имаше там! Родители с деца преиждаха на тълпи да видят своите деца. За съжаление нямаше как всички да бъдат там. Надявам се следващата година да имаме място повече родители да си видят децата.
6а клас показаха и доказаха, че до всяко добро същество може да остане още едно, 1 а клас показаха, че могат да пеят, ПГ 5 показаха, че могат да рецетират, 2 б клас показаха, че са добри танцьори на Зумба, 3 б клас изпяха забавна песен за Коледа, ПГ 6 годишните показаха, че могат да пеят и рецитират, 4а клас играха Коледен скеч...........


2022 година – Конкурс,, Коледна магия "

 Една голяма част от учениците от начален етап участваха в конкурс,, Коледна магия "на Регионална библиотека,, Сава Доброплодни " Сливен. Те получиха грамоти за изработката на красиви коледни картички.

Адмирации за децата участващи и техните учители, които ги подготвиха!
Браво на децата!Няма по - хубаво да видиш усмихнати лица на доволни деца!


2022 година – Да изчистим България заедно

 По традиция, за трета поредна година, учениците от 4а под ръководството на техния учител от ЦДО Мирослава Грунова се включиха в инициативата на БТВ, "Да изчистим България заедно".

Желание, ентусиазъм и добро настроение - това е 4 "А" клас!🍀🍀🍀2022 година – Интерактивна площадка по Безопасност на движението по пътищата

 В ОУ ,,Кап. Петър Пармаков“ село Градец бе открита интерактивна площадка по Безопасност на движението по пътищата. Площадката е изградена по НП ,,Осигуряване на съвременна образователна среда‘‘ на МОН, Модул „Площадки за обучение по безопасност на движението по пътищата“. Проектът е на стойност 3151 лева като 630 лева са дофинансирани от училището.

Той включва външна и вътрешна (подвижна) площадка, както и оборудване и обзавеждане. На откриването присъстваха кметът на Градец Веселин Урумов, началникът на ПУ на МВР –Котел гл. инспектор Пламен Димитров, както и представители на „Пътна полиция –Котел, „Детска педагогическа стая“ и полицейски служители от участъка в с. Градец.
,,Децата се радват изключително много на новата ни придобивка. Много съм радостна, че се осъществи още една тяхна мечта – да им бъде изградена интерактивна площадка по БДП в училище. Знаем, че най-важното за всички деца е опазването на здравето и живота им“, каза директорът на ОУ ,,Кап. Петър Пармаков“ – Силвия Ненова.
По думите на директорката тази площадка ще изгради навици у децата и ще създаде условия за съвременно обучение. Учениците ще имат възможност в реална среда да придобият не само теоретични знания по пътна безопасност, но и ценни практически умения по безопасност, които да им помагат в сложната пътнотранспортна обстановка.
В празничната програма участие взеха учениците от начален етап и техните учители. Децата показаха много добри знания и умения по БДП и разиграха различни ситуации със закупеното оборудване.
Откриването бе съпроводено с песни и демонстриране на умения за управление на велосипед. От своя страна, началникът на „Пътна полиция“ – Котел изнесе пред малчуганите беседа на тема: ,,Как да се пазим на пътя ‘‘.


2022 година – Информационно-разяснителна кампания „Пази горите от пожар“ и „Пази реколтата от пожар“

 С настъпването на летния сезон и повишаване на температурите, се увеличава рискът от възникване на пожари в земеделските земи и горите. В тази връзка РД „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Сливен стартира информационно-разяснителна кампания „Пази горите от пожар“ и „Пази реколтата от пожар“. Целта е информацията да достигне до възможно повече хора и чрез формиране на безопасно поведение да се намали броят на възникналите пожари.

РД „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Сливен напомня, че всеки гражданин носи лична отговорност при използването на открит огън и спазване на правилата за пожарна безопасност.

Подробна информация за кампанията може да откриете на страницата на ГДПБЗН. – www.pojarna.com

При пожар незабавно подавайте сигнал на тел. 1122022 година - Официално откриване на STEM център в нашето училище!

  Първото ученическо онлайн радио в Основното училище „Кап. Петър Пармаков“ излъчи първите журналистически материали и музикални изпълнения. Това стана на Благовещение, при откриването на STEM – центъра в училището, създаден с близо 260 000 лева по програма на МОН.

   Очаквано първият събеседник на редакционния екип бе директорката Силвия Ненова. „Нашите деца имат много таланти. Те могат да пеят, да танцуват. Притежават заложби за творчески изяви. В Градец липсва място, където да покажат тези умения. Затова с колегите решихме да се насочим към създаването на такъв център“, каза Силвия Ненова и благодари на всички специалисти, участвали в създаването на центъра, за проявеното разбиране и търпение. Гост на празника бе областният управител Веселин Вълчев. Той също бе поканен да участва в радиопредаването. „Скъпи деца, пожелавам Ви да сте здрави, да развивате дарбите си и да се старателни в учението. Това, което виждаме днес, силно ни впечатлява. Виждаме и колко много старание са вложили Вашите учители, за което ги поздравявам. Желая на всички много успехи“, заяви областният управител.

    STEM-центърът заема голямо помещение на последния етаж в сградата, където онлайн радиото дели територия с различни кътове по интереси: журналистика; дигитални технологии и роботика; танцово и вокално изкуство; събиране на информация и документиране на сведения за традициите и фолклора на етносите. Всеки клуб по интереси показа част от дейността си под ръководството на учителите. Преподавателят Светослав Василев бе сред главните действащи лица като отговорник за техническата част на центъра. По време на събитието малки журналисти, с диктофони в ръка, събраха мнения от присъстващите за новия учебен център.

   Гости на празника бяха началникът на РУО Кристияна Станкова, кметът на община Котел Коста Каранашев и част от екипа му, кметът на Градец Веселин Урумов, Георги Стефанов от „Амалипе“, част от ръководството на НУФИ – Котел и техни ученици, които отправиха музикален поздрав към домакините.2022 година - Училище любимо - мой втори дом

Нашето училище 💕💕💕10 март - Патронен празник на ОУ "Капитан Петър Пармаков""

Училищен вестник по случай патронния празник на ОУ "Капитан Петър Пармаков"

Училищен вестник "Междучасие"


4 март - Турнир по футбол 5 А - 5 Б клас3 март - 144 години от Освобождението на България1 март - Баба Марта бързала, мартенички вързала

Днес гост в ОУ,, Кап. Петър Пармаков " Градец бе най - обичаната и най - уважаваната Баба Марта. Толкова много грейнали лица имаше! Силно се надяваме, че в скоро време лястовичките ще се завърнат там в техните гнезда.


Мартенско дръвче - град Котел

Учениците от ОУ,, Кап. Петър Пармаков"Градец украсиха дръвче с мартенички в град Котел. За тях това бе чест и гордост. По този начин изпратиха искрени пожелания към жителите на Котел да са бели и червени, весели и засмени, да побелеят и остареят като Стара планина !


Работилничката на Баба Марта23 февруари - Ден на розовата фланелка

Всяка година в последната сряда на февруари отбелязваме международния Ден за борба с училищния тормоз. Тази инициатива започва през 2007 г., когато две момчета в Канада застават зад гърба на свой приятел и съученик, който бил тормозен, защото дошъл на училище с розово поло. Дейвид Шепърд и Травис Прайс купуват розови тениски и на следващия ден раздават на всички в училище, които дръзват да се включат. А те се оказали много.
„Тогава научих, че двама души могат да измислят нещо и да постигнат чудеса“, казва Травис Прайс, който през 2007 е бил на 17 години. „Най-накрая някой да застане зад гърба на по-слабото хлапе.“
Учениците съвместно със своите учители отбелязаха денят на Розовата Фанелка с рисунки, плакати, беседи.


18 февруари - Седмица на Апостола

Поклон! За теб, Апостоле!


Он лайн обучение 2022 година

Обучение на ученици Он лайн в ОУ"Капитан Петър Пармаков" 2022 година


22 януари - Бабин ден и Ден на прегръдката

Много е мъдър този Мечо Пух .Наистина прегръдката е целувка на сърцата. Прегръдката е символ на уважение ,топлота себеуважаване .Себеуважаване ,защото човек изразява това действие ,когато уважава себе си.Човек е там и с този ,който му е на сърце .Има много видове прегръдки : майчина ,бащина ,бабина ,приятелска ....Но всички те ни карат да се допълваме .Сърца със сърца се срещат .Прегръдката е храна за сърцето .Тя дарява прилив на кръв и желание за живот .
Прегръщайте се по всяко време ,когато сърцето има нужда !
А защо ли и днес е Ден на бабата?
Кой най - много прегръща? БАБА
КОЙ НАЙ - СИЛНО И ТОПЛО ПРЕГРЪЩАТ? БАБА
Кой най - много заслужава да бъде прегърнат? Баба
Учениците от ЦДО показаха и направиха обръч от ръце, една голяма прегръдка, за да покажат, колко много обичат своите баби!
Изготвиха и грамоти за най - добра баба 🙂


14 януари - Банго Васил - ромската Нова година

На 14 януари, според традициите на ромския етнос, е Банго Васил, Ромската нова година. Нашето училище се включи в инициативата на Център "Амалипе" за поздрав по случай този празник на посланици от страни на Европейския съюз. Днес 14.01.2022 г. учениците ни гостуваха в Швейцарското посолство . Вярно гостуването беше онлайн, но това не ни спря да се изявим, да покажем, че сме добри рецитатори и танцьори. Н.Пр. посланик Раймунд Фурер остана очарован от нашите деца, както и от учениците от ОУ,, Христо Ботев" Самуиолово.
Първо искам да изкажа благодарността към ръководителите от Център Амалипе както и на всички работещи там за това, че ни дадоха възможност да се изявим!
На второ място изказвам благодарностт към колеги, които подготиха децата, които взеха участие в подготовката за този празник.
На последно място, но не последно като важно благодаря на децата и техните родители, които взеха активно участие в този празник!
Честит празник, Банго Васил, мили хора!


23 декември - Дядо Коледа при най-малките

Дядо Коледа не спал и при децата от възрастова група 5, бе дошъл.......
Специални благодарности на госпожа Стефка Йовева за невероятния концерт.


20 декември - Кутии на доброто

78 броя "Кутии На Доброто" са вече в ОУ "Капитан Петър Пармаков" ❤️❤️❤️
Те са доставени за децата от трета и четвърта възрастова група. Ангелчето , което ги донесе е Таничка Михайлова. Това момиче е с голямо Сърце. За нея спирачка няма, щом пожелае нещо, тя е пример как един човек да се раздава.....


17 декември - Ой дръвце, право дръвце

Как да не им се радва човек! От хубави по - хубави!2 декември - Да засадим аронии

Клуб,, Млад еколог " засадиха аронии, които бяха дарение от,, Гората. бг".Децата с голямо желание изпълниха тази задача.21 ноември - Конкурс "Иконата в моя дом"

Да има къде да отидеш, това е дом!

Да има при кого да отидеш, това е семейство!

Да имаш и двете, това е щастие!20 декември - Конкурс "Изработване на коледни картички""

   Учениците от 4 клас с класни ръководители Мартина Тихолова и Евелина Вълкова получиха поредните си награди за участието си в конкурс за коледни картички. Браво и адмирации за тяхното участие!23 декември - Конкурс "Коледна питка"

   Днес 23 декември приключи последният конкурс за тази година,, Коледна питка ". От сутринта се разнасяше такъв аромат на топъл хляб и как няма. Всяка година по това време е така. От вечерта в голяма част в домовете в село Градец се усеща една приятна суетня. Майки, баби и внучета подготвят питките за конкурса. Всяка една си има своята красота и апетитност. И как няма щом е приготвена с толкова голямо желание. Истината е, че журито се бе затруднило да излъчи коя е най....

В първия учебен ден на 2022 година ще бъдат излъчени победителите.


15 юни - Служители от Дирекция на Природен парк "Сините камъни" Сливен дойдоха на гости при учениците в село Градец

   15 юни - Директорът на Дирекция на природен парк "Сините камъни", инж. Ирина Петрова и служители от Дирекцията днес бяха на гости в Основно училище "Капитан Петър Пармаков", с. Градец. 

   Гостите бяха подготвили интересни игри с образователна цел за децата, заедно с учениците изработиха медали и красиви картички с природни материали. Децата научиха повече за костенурките и някои специфични дървесни видове.24 май - "Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност"

   Ръководството на Основно Училище "Капитан Петър Пармаков" село Градец Ви поздравява с най-светлия български празник!

В деня на знанието и духовността приемете най-искрените ни пожелания за здраве и творчески успехи!Да предаваме на идните поколения българското слово, вярата и науката!23 Април - Световен ден на книгата

23 Април - ден необикновен.
Световен ден на книгата. Няма по-хубава гледка от четящо дете, от четящ човек. Книгата е най-добрия ни приятел.С нея можеш да бъдеш в гората, в планината, на село, в града, на поляната само за миг и сме там където искаме.
Днес децата и учениците от ОУ,, Кап. Петър Пармаков " Градец отново се пренесоха в чудния свят на приказката.


22 март - Световен ден на водата

2 (1)
3 (2)
В отбелязване на 22 Март- Световния ден на водата с проектни идеи се включиха и учениците от 7 А клас, Илиян Катев и Иглика Славчева. Посланието на Илиян, е че опазването на водата е в нашите ръце, а това на Иглика, че щастието на планетата може да зависи от една капка вода.
 


Баба Марта в село Градец148 години от обесването на Васил Левски

Презентации

February 25, 2021

Подкрепа за успех

Документи: Покана 2019г. Заповед 2019г. Заповед 2019г. Заповед Заповед училищен екип Заповед организация на дейностите Заповед организация на дейностите Заповед компетентности на обучаемите
October 7, 2019

,,Мартеничке, бяла и червена‘‘

В училището бе организиран конкурс на тема ,,Мартеничке, бяла и червена‘‘. В него учениците показаха своите знания за обичая свързан с нея и изработиха чудни мартенички. […]
October 7, 2019

16 МЕЖДУНАРОДЕН ДЕТСКИ РОМСКИ ФЕСТИВАЛ „ОТВОРЕНО СЪРЦЕ

Участие в 16 МЕЖДУНАРОДЕН ДЕТСКИ РОМСКИ ФЕСТИВАЛ „ОТВОРЕНО СЪРЦЕ” ВЕЛИКО ТЪРНОВО, 7.06-8.06.2019 г. Център за междуетнически диалог и толерантност “Амалипе” на 07 и 08 юни 2019 […]
May 5, 2014

Проект “Успех”

Aenean ligula nunc, accumsan quam, lobortis fringilla, massa. Maecenas pellentesque dolor.