Животът в нашето училище23 декември - Дядо Коледа при най-малките

Дядо Коледа не спал и при децата от възрастова група 5, бе дошъл.......
Специални благодарности на госпожа Стефка Йовева за невероятния концерт.


20 декември - Кутии на доброто

78 броя "Кутии На Доброто" са вече в ОУ "Капитан Петър Пармаков" ❤️❤️❤️
Те са доставени за децата от трета и четвърта възрастова група. Ангелчето , което ги донесе е Таничка Михайлова. Това момиче е с голямо Сърце. За нея спирачка няма, щом пожелае нещо, тя е пример как един човек да се раздава.....


17 декември - Ой дръвце, право дръвце

Как да не им се радва човек! От хубави по - хубави!2 декември - Да засадим аронии

Клуб,, Млад еколог " засадиха аронии, които бяха дарение от,, Гората. бг".Децата с голямо желание изпълниха тази задача.21 ноември - Конкурс "Иконата в моя дом"

Да има къде да отидеш, това е дом!

Да има при кого да отидеш, това е семейство!

Да имаш и двете, това е щастие!20 декември - Конкурс "Изработване на коледни картички""

   Учениците от 4 клас с класни ръководители Мартина Тихолова и Евелина Вълкова получиха поредните си награди за участието си в конкурс за коледни картички. Браво и адмирации за тяхното участие!23 декември - Конкурс "Коледна питка"

   Днес 23 декември приключи последният конкурс за тази година,, Коледна питка ". От сутринта се разнасяше такъв аромат на топъл хляб и как няма. Всяка година по това време е така. От вечерта в голяма част в домовете в село Градец се усеща една приятна суетня. Майки, баби и внучета подготвят питките за конкурса. Всяка една си има своята красота и апетитност. И как няма щом е приготвена с толкова голямо желание. Истината е, че журито се бе затруднило да излъчи коя е най....

В първия учебен ден на 2022 година ще бъдат излъчени победителите.


15 юни - Служители от Дирекция на Природен парк "Сините камъни" Сливен дойдоха на гости при учениците в село Градец

   15 юни - Директорът на Дирекция на природен парк "Сините камъни", инж. Ирина Петрова и служители от Дирекцията днес бяха на гости в Основно училище "Капитан Петър Пармаков", с. Градец. 

   Гостите бяха подготвили интересни игри с образователна цел за децата, заедно с учениците изработиха медали и красиви картички с природни материали. Децата научиха повече за костенурките и някои специфични дървесни видове.24 май - "Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност"

   Ръководството на Основно Училище "Капитан Петър Пармаков" село Градец Ви поздравява с най-светлия български празник!

В деня на знанието и духовността приемете най-искрените ни пожелания за здраве и творчески успехи!Да предаваме на идните поколения българското слово, вярата и науката!23 Април - Световен ден на книгата

23 Април - ден необикновен.
Световен ден на книгата. Няма по-хубава гледка от четящо дете, от четящ човек. Книгата е най-добрия ни приятел.С нея можеш да бъдеш в гората, в планината, на село, в града, на поляната само за миг и сме там където искаме.
Днес децата и учениците от ОУ,, Кап. Петър Пармаков " Градец отново се пренесоха в чудния свят на приказката.


22 март - Световен ден на водата

2 (1)
3 (2)
В отбелязване на 22 Март- Световния ден на водата с проектни идеи се включиха и учениците от 7 А клас, Илиян Катев и Иглика Славчева. Посланието на Илиян, е че опазването на водата е в нашите ръце, а това на Иглика, че щастието на планетата може да зависи от една капка вода.
 


Баба Марта в село Градец148 години от обесването на Васил Левски

Презентации