Животът в нашето училище15 юни - Служители от Дирекция на Природен парк "Сините камъни" Сливен дойдоха на гости при учениците в село Градец

   15 юни - Директорът на Дирекция на природен парк "Сините камъни", инж. Ирина Петрова и служители от Дирекцията днес бяха на гости в Основно училище "Капитан Петър Пармаков", с. Градец. 

   Гостите бяха подготвили интересни игри с образователна цел за децата, заедно с учениците изработиха медали и красиви картички с природни материали. Децата научиха повече за костенурките и някои специфични дървесни видове.24 май - "Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност"

   Ръководството на Основно Училище "Капитан Петър Пармаков" село Градец Ви поздравява с най-светлия български празник!

В деня на знанието и духовността приемете най-искрените ни пожелания за здраве и творчески успехи!Да предаваме на идните поколения българското слово, вярата и науката!23 Април - Световен ден на книгата

23 Април - ден необикновен.
Световен ден на книгата. Няма по-хубава гледка от четящо дете, от четящ човек. Книгата е най-добрия ни приятел.С нея можеш да бъдеш в гората, в планината, на село, в града, на поляната само за миг и сме там където искаме.
Днес децата и учениците от ОУ,, Кап. Петър Пармаков " Градец отново се пренесоха в чудния свят на приказката.


22 март - Световен ден на водата

2 (1)
3 (2)
В отбелязване на 22 Март- Световния ден на водата с проектни идеи се включиха и учениците от 7 А клас, Илиян Катев и Иглика Славчева. Посланието на Илиян, е че опазването на водата е в нашите ръце, а това на Иглика, че щастието на планетата може да зависи от една капка вода.
 


Баба Марта в село Градец148 години от обесването на Васил Левски

Презентации