Проект "Образование за утрешния ден"

Проект „Образование за утрешния ден“

Министерството на образованието и науката организира форум “Образование за утрешния ден” с фокус върху дигиталното образование на 12 декември 2023г., вторник в София Тех Парк (гр. София, бул. Цариградско шосе 111Ж, зала Джон Атанасов).

Целта на конференцията е да представи добри практики за ефективното използване на дигиталните технологии, инструменти и съдържание за подобряване на качеството на преподаването и ученето. Участниците ще имат възможност да се запознаят с вдъхновяващи примери за това как дигиталните технологии се прилагат успешно в образователната сфера.

Като част от форума, участниците ще могат да посетят и образователно изложение, където различни организации ще демонстрират дигитални и STEM-базирани ресурси, инструменти, материали или разработки в помощ на училищната система.

За участие в изложението имаме възможност да предоставим ограничен брой места за организации или училища, които да демонстрират иновативни ресурси и да вдъхновят учителите и директорите.

Пространството, което можем да предоставим на всяка организация, е 4кв.м. При нужда можем да предоставим 1 маса и до 4 стола.

Срок на подаване на заявки: до 24 ноември 2023 г., 24:00 ч.

Ще разгледаме всички кандидатури и ще Ви информираме относно възможността за участие на Вашата организация до 1 декември 2023 г. Поради ограничените места ще предоставим възможност за участие в изложението само на най-рано подадените заявки, както и на тези, които демонстрират приложност на заявените за изложение ресурси.